Serviciile noastre

Transport rutier FTL sau LTL

Suntem profesioniștii de care ai nevoie în materie de transport. Flota noastră de camioane moderne, dotate după cele mai înalte exigențe, precum și șoferii noștri experimentați sunt atuurile care ne recomandă. Fie că o imporți sau o exporți, marfa ta va ajunge la destinație în cele mai bune condiții. Asigurăm monitorizare 24/7 a poziționării camionului, dar și a stării produselor, indiferent de gradul de ocupare a remorcii – total (FTL) sau parțial (LTL) sau de tipul de conținut.

Express

Asigurăm transport expres cu flota noastră de furgonete mobile și rapide. Acestea se pretează cel mai bine la transporturile și livrările de tip LTL – pot găzdui lejer până la 7 europaleți. Mobilitate – nu au restricții în orașe și pe șosele. Sunt cele mai rapide, mai ales pe distanțe scurte – ușor de încărcat și descărcat, nu necesită rampe speciale, nu au restricții de viteză precum camioanele.

Maritim

Oferim posibilități de transport maritim oriunde în lume pentru toate tipurile de încărcătură – FCL (încărcare totală a containerului), LCL (încărcare parțială a containerului). Asigurăm toate incoterms, inclusiv livrări door-to-door. Ne ocupăm de toată documentația, inclusiv formalitățile vamale, certificatele sau licențele de export necesare etc. Dacă ai nevoie de un timp de tranzit redus, îți punem la dispoziție serviciile de transport aerian sau feroviar.

Aerian

Acest tip de transport face parte din serviciul de livrare door-to-door pe care-l oferim. Tot noi ne ocupăm și de transportul până la și de la avion, precum și de procedurile vamale sau cele de asigurare a mărfurilor. Asigurăm grija necesară transportului produselor de valoare, sensibile la temperatură, periculoase sau, pur și simplu, generice. De asemenea, asigurăm 24/7 servicii în regim de maximă urgență.

Intermodal

Îți oferim flexibilitatea de care businessul tău are nevoie când vine vorba de transportul unor cantități mari de marfă pe distanțe lungi prin combinația de modalități: rutier, feroviar și feribot. Lipsa restricțiilor de circulație se traduce în predictibilitatea procesului și în posibilitatea folosirii unor opțiuni alternative în orice moment. Folosind soluțiile optime pentru transport, asigurăm și un impact redus asupra mediului înconjurător.

Feroviar

Acest tip de transport face parte din serviciul de livrare door-to-door pe care-l oferim. Asigurăm importul și exportul, dar și restul lanțului logistic care poate include și procedurile vamale sau cele de asigurare a mărfurilor. Printre multiplele avantaje ale transportului feroviar se numără livrarea rapidă la punctul de destinație, punctualitatea, politica transparentă de prețuri, precum și un grad ridicat de accesibilitate geografică.

Peste tot

Suntem o companie modernă, cu servicii moderne și o rețea vastă de parteneri. Aceasta înseamnă că putem face promisiunea de a-ți livra marfa prin mijloace de ultimă oră oriunde în Europa și în lume în condiții de top, la timp și la prețuri competitive. Fie că ceea ce transporți ocupă cât o cutie de chibrituri sau containere întregi, flota noastră se ocupă cu la fel de multă mândrie, iar noi te ținem informat constant. Suntem peste tot și ajungem peste tot, spune-ne doar unde ai nevoie.

Warehouse

Depozitele noastre și cele ale partenerilor noștri sunt localizate în ceea ce se numește Triunghiul de Aur al Europei: Praga – Viena – Budapesta. Serviciile noastre variază de la cross-dock (fără timpi de depozitare și cu manipulare minimă a mărfurilor) până la 4 PL (controlul și monitorizarea de către client a întregului lanț logistic implicat). Depozitul nostru principal include soluții de gestiune digitală pentru e-commerce de oriunde din lume.

Asigurarea părților

AlianzTrade

Prin intermediul unui parteneriat cu Allianz Trade, lider mondial in asigurarea creditelor comerciale, compania noastra beneficiaza de asigurarea riscului de neincasare si insolventa in relatia cu clientii debitori, asigurand astfel o politica interna de risc management pentru un business sustenabil si sanatos.

Asirom

Asigurare CMR

Despre asigurare

Un transportator responsabil trebuie sa duca marfa cu succes la destinatie. Cateodata insa, imprevizibilul se intampla.

Ca sa fii mereu protejat, conteaza pe asigurarea de raspundere a transportatorului Eurotrans de la Asirom.

Asigurarea de raspundere a transportatorului in calitate de caraus, pentru marfurile transportate in trafic rutier, este un produs de asigurare care asigura protectie din momentul luarii în primire a marfii pentru transport si pana in momentul predarii ei destinatarului.”

Avantajele Asigurarii

Ai acoperite cele mai frecvente riscuri

 Asigurarea de raspundere a transportatorului Eurotrans de la Asirom cuprinde cele mai frecvente riscuri:
• Furt
• Intarzierea in livrarea marfii
• Cabotaj
• Cheltuieli de salvare
• Potentiale cheltuieli de judecata / cheltuieli vamale / cheltuieli cu distrugerea marfii transportate

Închirieri camioane si semiremorci

– Ai un business de transport care creste rapid si flota proprie nu este suficienta?
– Activitatea ta e supraincarcata si faci fata greu volumelor contractate?

LZR iti prezinta o solutie adaptata nevoilor tale a inchiria un camion, sau o semiremorca (noi sau second hand) cu un efort minim si intr-un timp scurt. Serviciul de inchiriere LZR poate deveni o optiune pentru tine, indifferent de provocarile logistice pe care le intampini.

AVANTAJE?

COSTURI REDUSE : costuri inchiriere camioane de la 1100 EUR / luna pentru capete tractor si de la 700 EUR / luna pentru semiremorci (RCA și Casco – incluse);
AVANS MINIM : incepand de la 2.600 EUR, platibil in prima luna
FLEXIBILITATE : perioade contractuale intre 6 si 36 luni (vehicule NOI sau SH)
OPERATIVITATE : timp de raspuns maximum 48 ore, disponibilitate imediata, consultanta gratuita.   SOLICITA OFERTA.

Brokeraj vamal

Serviciile noastre de brokeraj vamal includ pregătirea și depunerea declarației de export către vamă, completarea CMR, completarea TIR CARNET, procesarea manifestului electronic de tranzit, depunerea la vamă a documentelor de import/export, gestiunea procedurală Transit T1, pregătirea declarației de valoare (D.V.1)

Webinarii locale

Experții noștri îți oferă cele mai noi informații din industrie, soluțiile logistice care să-ți susțină strategia de dezvoltare și îți vor răspunde cu plăcere la întrebări. Asigură-te că verifici calendarul evenimentelor și că te înregistrezi la webinariile următoare.ă la viitoarele webinarii. Acest serviciu se achiziționează din magazin →